Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Monier Sneldek Novo+

 • Gratis verzending bij afname vanaf €1.500,-
Nu € 0,96 per stuk
Direct de laagste prijs (€ 0,79 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Nu € 0,96 per stuk
Direct de laagste prijs (€ 0,79 excl. btw)
stuks

In voorraadLevertijd op aanvraag

Transportkosten: € 48,99 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
Productomschrijving

Productomschrijving

De Monier Sneldek Novo+ Dakpan is een tijdloze betonnen pan die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Een dak moet namelijk betrouwbaar zijn, jaar in jaar uit, weer of geen weer. Deze dakpan wordt dan ook al tientallen jaren toegepast op woningen en levert een herkenbaar en vriendelijk dak op. Behalve een prima prijs-kwaliteitsverhouding biedt de Monier Sneldek Novo+ u ook het comfort van jarenlange zekerheid.

De Sneldek Novo+ combineert functionaliteit en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend wordt de pan constant geoptimaliseerd volgens de laatste coatingtechnieken. Zo heeft de Sneldek Novo+ een bijzonder effectieve beschermingslaag tegen algenaanslag. Bij de Monier Sneldek Novo+ hoort vanzelfsprekend een volledig assortiment hulpstukken en toebehoren, dat speciaal voor dit model is gemaakt. Hiermee kan het dak zowel technisch als esthetisch perfect worden afgewerkt.

Kenmerken van Monier Sneldek Novo+ Dakpan

 • Afmeting: 420 x 332 mm
 • Materiaal: Beton
 • Gemiddeld aantal per m2: +/- 10,5
 • Dakhelling minimaal 17,5°
 • Dubokeur
 • Milieuvriendelijk
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Merk Monier
Serie Sneldek Novo+
Fabrikant Monier
Latafstand 295 - 345 mm
Aantal per m2 9,7 - 11,3
Inhoud streng 40 stuks
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Monier Sneldek Novo+

Schrijf een review over Monier Sneldek Novo+

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

Bij de Monier Sneldek Novo+ hoort vanzelfsprekend een volledig assortiment hulpstukken en toebehoren, dat speciaal voor dit model is gemaakt. Hiermee kan het dak zowel technisch als esthetisch perfect worden afgewerkt. 

Nokpan of nokvorst

Een nokpan of nokvorst is een speciaal gevormde dakpan die de nok of hoekkeper in een pannendak afdekt, meestal geplaatst op een 'ruiter'. Nokpannen komen in diverse vormen, kleuren en afmetingen voor, passend bij het type pan waar het dak mee gedekt is. De meest gebruikte nokpan is de 'gewone halfronde nokvorst'. Nokvorsten zijn zo gemaakt dat ze, door elkaar te overlappen, als het ware een beetje in elkaar haken. Door een spijkergat in de nokpan, kan deze met een noknagel op de ruiter worden vastgezet. Dit voorkomt afwaaien bij storm.

Hoek- of gevelpan

De gevelpan is de pan die aan het einde van het dak, ter plaatse van de gevel, komt te liggen. Het is een gewone pan met aan de zijde van de gevel een recht deel dat, over de gevel, naar beneden loopt. Er zijn zowel 'rechter' als 'linker' gevelpannen, voor gebruik met het geveldeel links dan wel rechts van deze dakpan.

Hoeknokpan of eindvorst

De hoeknokpan of ook wel eindvorst genoemd is de laatste nokpan in het rijtje boven op het dak. Deze pan moet ook een deel van de zijgevel overlappen.

Broekstuk nokpan

Op de plaats waar diverse schuine dakvlakken van een kap bij elkaar komen plaatst men vaak een broekstuk nokpan. Vaak komen hier drie ruiters samen op een punt. De nokvorst die dit punt moet kunnen bedekken, heeft dus drie richtingen, zodat de aangrenzende nokvorsten kunnen aansluiten.

Plaatsing hulpstukken