Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Betonklinkers 7 cm

“Makkelijk bestellen en prima contact gehad met Sleiderink, tevreden dus.”
Door Pluimers op 15-07-2016 | Toon alle reviews
Vanaf € 11,00 per m²
(€ 9,09 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Vanaf € 11,00 per m²
(€ 9,09 excl. btw)

In voorraadLevertijd op aanvraag

Transportkosten: € 90,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Betonklinkers 7 cm (of ook wel betonstraatstenen) zijn 1 van de meest voorkomende bestratingsstenen. De betonklinker heeft zich dan ook bewezen als een functionele alleskunner. Betonklinkers zijn bestand tegen zware belasting en zorgen voor een superstrakke bestrating met een keurige voeg. Betonstraatstenen zijn maatvast, bestand tegen zware belasting en voeren regenwater snel af. De betonklinker laat zich gemakkelijk op verschillende manieren verwerken en is bijzonder geschikt om markeringen in het wegdek mee aan te brengen (bijvoorbeeld in het geval van parkeervakken of bij projectbestrating).

Aandachtspunten bij de aanschaf van Betonklinkers 7 cm

 • De kleur van betonproducten zal na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Betonklinkers
Afmeting 21x10,5 cm
Dikte 7 cm
Materiaal Beton
Toepassing Projectbestrating, Pad, Oprit
Kwaliteit 1e keus
Vorm Betonklinkers
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Betonklinkers 7 cm

Betonklinkers 7 cm

Beoordeling op basis van 2 review(s)

“doet wat ze zeggen” Door E.Vorsteveld op 27 augustus 2016

prima bedrijf

“Makkelijk bestellen en prima contact gehad met Sleiderink, tevreden dus.” Door Pluimers op 15 juli 2016
 1. Prima contact
 1. Exacte tijdstip van levering kan niet worden bevestigd

mijn besteling is goed verlopen.
De verwachte leverdatum is prima nagekomen alleen jammer dat het exacte tijdstip waarop de levering plaatsvond niet kon worden bevestigd.

2 artikel(en)

Schrijf een review over Betonklinkers 7 cm

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Betonklinkers 7 cm leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.