Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Florence Binnenplafond Paneel Lino

  • Gratis verzending vanaf € 450,-
Vanaf € 20,19 per stuk
Direct de laagste prijs (€ 16,69 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Vanaf € 20,19 per stuk
Direct de laagste prijs (€ 16,69 excl. btw)
stuks

In voorraadLevering in 1 tot 3 werkdagen

Transportkosten: € 70,00 i
Afhalen in overleg i
  1. Prijs
  2. Productomschrijving
  3. Verwante producten
  4. Specificaties
  5. Staffelkorting
  6. Reviews
  7. Verwerkingsadvies
Productomschrijving

Productomschrijving

Florence Binnenplafond Paneel Lino is een modern lichtgewicht kunststof paneel met een lichte structuur die voornamelijk gebruikt wordt als wand- en plafondbekleding in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Deze fraaie kunststof panelen zijn leverbaar in diverse kleuren en structuren, de V-groef staat bovendien garant voor een stijlvolle aansluiting tussen de panelen. De behaaglijke uitstraling van Florence panelen past uitstekend bij andere sfeerbepalende aspecten in het interieur. Florence panelen zijn geschikt voor alle vertrekken in de woning.

Kenmerken van Florence Panelen Lino

Florence panelen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5x 270 cm, 5x 450 cm en 5x 600 cm. De kunststof panelen zijn naast Lino ook verkrijgbaar in alle Florence kleuren; Brillante, Bianco, Cremi, Stuco, Metallo, Essenza en Acera.

Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Serie Florence
Type Paneel in kleur Lino
Toepassing Voornamelijk voor vochtige ruimtes
Afmeting 250 x 10 mm
Breedte 250 mm
Dikte 10 mm
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Florence Binnenplafond Paneel Lino

Schrijf een review over Florence Binnenplafond Paneel Lino

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

Het Florence binnenplafond is een duurzaam- en milieuvriendelijk plafondsysteem voor interieurtoepassingen voor de afwerking van wand en plafond in badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer.

Opslag en verpakking

Florence dient men verpakt, vlak en met voldoende ondersteuning op te slaan. Directe invloed van zon en regen tijdens opslag dient vermeden te worden. Bij openen verpakking over de gehele lengte opensnijden.

Behandeling

De Florence panelen en hulpprofielen niet met de zichtkanten over elkaar schuiven. Geen harde of scherpe voorwerpen in contact brengen met de zichtzijde. Het paneel dient direct na montage gecontroleerd te worden op visuele beschadigingen.

Gereedschap

Florence kan met normale houtbewerking gereedschappen verwerkt worden. Géén scherpe voorwerpen tegen de Florence panelen plaatsen.

Bevestigingsmiddelen

De Florence panelen bevestigen met minimaal 14 mm lange rvs nieten of schroeven.

Regelwerk

De montage dient plaats te vinden op een goed uitgelijnd en vlak regelwerk. De regelafstand zodanig nemen dat bevestiging van de Florence panelen max. h.o.h. 30 cm zal zijn.

Aansluitingen

Met de hulpprofielen werkt u de aansluitingen aan wanden en plafonds vakkundig af. Voor u met de montage van de Florence panelen begint wordt de basis van het 2-delig omrandingsprofiel (0631 voor de wand) of plafondplintprofiel (0633 voor het plafond) op het regelwerk genageld of geniet. Nadat de panelen zijn aangebracht klikt u het afdekdeel op het basisprofiel. Het inwendig- en uitwendig knikprofiel (0632) daar toe passen waar gebruik wordt gemaakt van aansluitende wanden bekleed met Florence panelen. Alle hulpprofielen worden geleverd in een bij het paneel passende kleur of dessin.

Onderhoud

Het Florence paneel heeft geen onderhoud nodig. Indien noodzakelijk geacht kan het paneel worden schoongemaakt met een sopje van zachte zeep. Er dienen echter geen oplosmiddelen en of schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden.