Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Gevelbekleding

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Als er aan de buitenkant van een gebouw over muur of over het houtwerk een extra beschermende laag wordt aangebracht dan wordt dit gevelbekleding genoemd. Met gevelbekleding van hout of kunststof krijgt uw woning een extra mooie en luxe afwerking. En wanneer u bovendien kiest voor kunststof, dan heeft u ook nog eens geen last van afbladderende verflagen en jaarlijks terugkerend onderhoudswerk.

Traditioneel

Hout is een van de meest traditionele manieren om uw gevel te bekleden. Wanneer u voor hout als gevelbekleding kiest, is er een scala aan soorten, kleuren en structuren waar u uit kunt kiezen. Veelgebruikte houtsoorten voor gevelbekleding zijn Europees vuren en Western Red Cedar, maar ook andere naaldhoutsoorten en tropisch hardhoutsoorten zijn goed bruikbaar om uw gevel te bekleden.

Het gemak van kunststof

Kunststof is een relatief nieuwe vorm van gevelbekleding en is erg inventief. Sommige soorten zijn zo sterk dat ze vandalisme kunnen doorstaan terwijl andere soorten geschikt zijn om de luchtvochtigheid van uw huis te reguleren.

Groothandel in Gevelbekleding

Sleiderink Bouwmaterialen heeft zich gespecialiseerd in de in- en verkoop van (grote) partijen gevelbekleding. Het assortiment gevelproducten bestaat onder andere uit Ki-kern, Trespa, Keralit en Fortalit.

 
     

Vraag het de productspecialist

Martijn Nijhuis: 0541 – 21 67 21
Arjan Hassink: 0541 – 21 67 22

Productcategorieën:Of neem contact op via het Contactformulier

Martijn Nijhuis

Arjan Hassink