Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Tremico 20x30

Nu € 20,49 per m²
(€ 16,93 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Nu € 20,49 per m²
(€ 16,93 excl. btw)

In voorraadLevering in 2 tot 5 werkdagen

Transportkosten: € 90,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Tremico 20x30 zijn strakke betonstenen met een lange levensduur. De Tremico klinkers worden geproduceerd met facet en een speciale deklaag. Dankzij deze deklaag zijn de klinkers slijtvast, kleurvast en minder gevoelig voor vervuiling. Daarnaast is deze klinker ook als groot formaat leverbaar. De groot formaat stenen hebben een dikte van 6 cm en zijn beschikbaar in een aantal fraaie kleuren. Dankzij het strakke uiterlijk van de klinkers zijn ze uitermate geschikt voor het aanleggen van terrassen, paden, opritten of pleinen. 

Extra informatie bij de aanschaf van Tremico 20x30

Tremico 20x30 is verpakt per 168 stuks in een pakket. Pakketten zijn opgedeeld in 4 lagen van 42 stuks, totaal is dit 10,08 m² per pakket. Er gaan 16,67 stenen in een m².

Aandachtspunten

 • De kleur van betonproducten zal na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Tremico
Afmeting 20x30 cm
Dikte 6 cm
Materiaal Beton
Afwerking n/b
Toepassing Terras en Pad
Kwaliteit 1e Keus
Vorm Rechthoekig
Kenmerken Met afstandhouders
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Tremico 20x30

Schrijf een review over Tremico 20x30

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Tremico 20x30 leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.