Vanaf € 170,04
Nu € 170,04 per rol
Direct de laagste prijs
€140,53 excl. btw
+ -
rol

Miofol® Active

  1. Levering in 1 tot 3 werkdagen
  2. Transportkosten: € 15,00
  3. Afhalen in overleg
    i

    Afhaaltoeslag Voor afhaalorders met een orderbedrag lager dan € 300,- rekenen wij een toeslag van 10%.

    Voorraad Niet alle artikelen zijn standaard op voorraad. Neem eerst contact op.

Omschrijving

Miofol® Active is een slim dampremmend klimaatfolie van Meuwissen. De folie wordt vooral toegepast als dampremmende laag in dak- en gevelconstructies. En dankzij dit folie is het mogelijk om platte daken aan de onderzijde te isoleren zonder dat u het risico loopt op condensvorming. De sterke eigenschap van deze folie is namelijk dat het vochtproblemen voorkomt.

Doordat deze folie de interne structuur kan aanpassen aan de omgeving, is de folie tegelijkertijd ook dampopen. Hierdoor ontstaat geen condensvorming in de isolatie. Condensvorming kan zorgen voor een ongezond leefklimaat, waarin u onder andere last kunt krijgen van benauwdheid, een verstopte neus, schimmelvorming, allergieën en branderige/waterige ogen. Daarnaast ontstaat hierdoor gemakkelijk houtrot en dakrot. De Miofol® Active is dus dé ideale oplossing om een zo gezond mogelijk leefklimaat te creëren en de platdakconstructie in optimale conditie te behouden.

Toepassing van Miofol® Active

Miofol® Active wordt toegepast aan de warme zijde van de constructie in combinatie met minerale wol zoals steenwol of glaswol. Vooral in situaties waar een dampremmende of dampdichte laag aan de buitenzijde van de constructie is geplaatst, zoals bij platte daken, werkt dit type optimaal, omdat vocht niet via de koude zijde kan ontsnappen.

Specificaties

Soort Miofol® Active
Toepassingsgebied Hellend dak en Gevel

Verwante producten

Reviews over Miofol® Active

Schrijf een review over Miofol® Active

Leuk dat je een review komt schrijven!
Je mening helpt anderen met hun keuze.

Beoordeling