Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Rock Walling Leisteen Wildverband

“Zou het de volgende keer zo weer doen”
Door Patrick volkering op 21-09-2017 | Toon alle reviews
 • Gratis verzending vanaf € 750,-
 • Meer dan € 1.500,- nodig? Vraag een offerte aan!
Adviesprijs € 38,95 per m²
(€ 32,19 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Adviesprijs € 38,95 per m²
(€ 32,19 excl. btw)

In voorraadLevering binnen 7 werkdagen

Transportkosten: € 90,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Rock Walling Leisteen Wildverband is een verband dat in 3 formaten muurblokken wordt geleverd. De blokken zijn 13 cm hoog, 12 cm diep en de lengtes zijn: 31,5, 41,5 en 51,5 cm. Door de 3 verschillende formaten te combineren kunt u een geheel eigentijdse muur, vijverrand of verhoging creëren. Rock Walling Leisteen Wildverband heeft een strakke afwerking aan de randen. Het zichtvlak heeft een lichte structuur. Rock Walling Leisteen Wildverband wordt geleverd in de kleuren: antraciet, Sahara en Marrone.

Aandachtspunten bij de aanschaf van Rock Walling Leisteen Wildverband

 • De kleur van betonproducten zal na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Rock Walling Leisteen Wildverband
Afmeting Wildverband
Dikte 13 cm
Materiaal Beton
Afwerking Leisteen
Toepassing Muurelementen
Kwaliteit 1e Keus
Vorm Wildverband
Kenmerken Onderhoudsvriendelijk, voetcomfort, vorstbestendig
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Rock Walling Leisteen Wildverband

Rock Walling Leisteen Wildverband

Beoordeling op basis van 2 review(s)

“Zou het de volgende keer zo weer doen” Door Patrick volkering op 21 september 2017

Bestelling ging prima via internet en de levering was volgens afspraak. Het zijn hele mooie stenen voor het maken van borders. Om ze te verwerken heb je wel speciale lijm nodig en veel ook. Een tube van 300ml kan je ongeveer een 1/2 e vierkante meter mee doen en ze zijn niet goedkoop.. Daar moet je dus wel rekening mee houden. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding goed van de stenen. Jammer dat ik niet wat foto,s van mijn tuin kan plaatsen op de site dat had een mooi beeld gegeven van wat ik er mee gedaan heb.

“Prijs kwaliteit prima” Door P. te Kortschot op 28 juni 2017
 1. prijs kwaliteit is goed
 2. levering snel en vriendelijk
 3. niet al te zwaar ± 10 op een goede steekwagen is te doen
 1. kopsekant geen leisteen
 2. stenen niet gelijk, voor ons prima voor anderen wellicht niet

De foto (close-up) hierboven is niet representatief voor de werkelijkheid. De situatie foto's wel redelijk. Wat men in de gaten moet houden wat niet op de site staat vermeld en waar men niet snel aan denkt... de kopse kanten van een plantenbak... het leisteen zit alleen op de voorkant, dus op de hoeken ga je delen zien zonder leisteen.

Verwacht geen 100% gelijke blokken. Ze schelen qua afmeting tot in een aantal mm. Als je stenen zoekt die superstrak moeten liggen met exacte afmeting van voeg tot voeg... moet je deze niet hebben. Wij hebben er bewust voor gekozen omdat we opzoek waren naar wat speelsheid.

Gemiste kans... ik had een aantal vragen die ik via mail, telefoon en bestelling heb gedaan... daar geen antwoord op gehad. Daar heb ik nog bestellingen gedaan bij een ander bedrijf. Zo had Sleiderink lijm, snelcement, normaal cement, 2 poeren, verbindingsankers kunnen meeverkopen.

2 artikel(en)

Schrijf een review over Rock Walling Leisteen Wildverband

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Rock Walling Leisteen Wildverband leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.