Vanaf € 50,22
Vanaf € 0,62 per stuk
Direct de laagste prijs
€0,51 excl. btw
+ -
stuk

Halve H-klinkers

  1. Levertijd op aanvraag
  2. Transportkosten: € 90,00
  3. Afhalen in overleg
    i

    Afhaaltoeslag Voor afhaalorders met een orderbedrag lager dan € 300,- rekenen wij een toeslag van 10%.

    Voorraad Niet alle artikelen zijn standaard op voorraad. Neem eerst contact op.

Omschrijving

Halve H-klinkers, aansluitend bij het product H-klinkers 8 cm. Halve H-Klinkers worden gebruikt om de randen van het straatwerk strak (recht) te maken. Halve H-klinkers wegen 2,6 kilo per stuk en zijn verpakt in lagen van 81 stuks. Er gaan 3,5 stuks in een strekkende meter.

Let op! Dit product aftrillen? Dit mag pas 28 dagen ná productiedatum. Lees hierover meer in het verwerkingsadvies.

Specificaties

Productnaam Halve H-klinkers
Afmeting 9,7x16,4/11,7x8 cm
Dikte 8 cm
Materiaal Beton
Toepassing Projectbestrating, Pad, Oprit
Kwaliteit 1e keus
Vorm H profielsteen

Verwante producten

Reviews over Halve H-klinkers

Schrijf een review over Halve H-klinkers

Leuk dat je een review komt schrijven!
Je mening helpt anderen met hun keuze.

Beoordeling

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Halve H-klinkers leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Media

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.