Vanaf € 17,89
Nu € 17,89 per emmer
Direct de laagste prijs
€14,79 excl. btw
+ -
emmer

ABC ADAMAS Steenpasta 1 kg

  1. Levering in 2 tot 5 werkdagen
  2. Transportkosten: € 15,00
  3. Afhalen in overleg
    i

    Afhaaltoeslag Voor afhaalorders met een orderbedrag lager dan € 300,- rekenen wij een toeslag van 10%.

    Voorraad Niet alle artikelen zijn standaard op voorraad. Neem eerst contact op.

Omschrijving

ABC ADAMAS Steenpasta 1 kg is een steenpasta om gescheurde of beschadigde bakstenen te herstellen. Met de 8 verkrijgbare basiskleuren kunt u door menging ter plaatse de pasta op de juiste kleur brengen. Het mengsel kunt u vervolgens gebruiken om de gescheurde of beschadigde stukken weer de zelfde kleur te geven als de steen zelf. Voor de juiste verwerking van ABC ADAMAS Steenpasta verwijzen we u graag naar de instructievideo onderaan de pagina of naar het tabblad verwerkingsadvies.

ABC ADAMAS Steenpasta is in 8 basiskleuren leverbaar

De steenpasta's van ABC ADAMAS kunnen door het mengen de gewenste kleur krijgen.

Te verkijgen kleuren:

1120 wit 1 kg 
1156 geel 1 kg
1173 oker 1 kg
1179 rood 1 kg
1196 bruin 1 kg
1182 roodbruin 1 kg
1183 donkerbruin 1 kg
1175 zwart 1 kg

Specificaties

Merk ABC Adamas
Inhoud 1 kg
Kenmerken 8 basiskleuren

Verwante producten

Reviews over Abc Adamas Steenpasta 1 kg

Schrijf een review over Abc Adamas Steenpasta 1 kg

Leuk dat je een review komt schrijven!
Je mening helpt anderen met hun keuze.

Beoordeling

Verwerkingsadvies

Mengen
Met de 8 leverbare basiskleuren kunt u door menging ter plaatse de pasta op de juiste kleur brengen. Het mengsel net als metselspecie met water klaarmaken en verwerken. Bij voorkeur in kleine hoeveelheden en zo droog mogelijk. Met bijvoorbeeld een plantenspuit kan de hoeveelheid water goed gedoseerd worden. De mortel moet aan elkaar blijven hangen als een kleine hoeveelheid in de hand bij elkaar geknepen wordt.

Verwerken
De droogtijd na het aanbrengen bedraagt 3 tot 5 uur. Bij hoge temperatuur met een plantenspuit nasproeien om te snel drogen te voorkomen. (Bij hoge temperatuur is "voorbranden" eveneens een noodzaak. Hierbij wordt hetzelfde kleurmengsel met veel water aangemaakt. Met het dunne waterige mengsel kan de reparatieplaats worden "voorgenat").

Natuurlijke kleuren
De kleuren zijn natuurlijk. Dat wil zeggen dat het materiaal zich als de baksteen gedraagt en meekleurt met verwering en vervuiling. Het product is gemaakt met natuurlijke pigmenten en gedraagt zich ook als zodanig. Bij een droge muur en een droge mortel kan de kleur worden vergeleken. Na reparatie zullen een natte muur en een natte reparatie er gelijk uitzien.

Media