Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Tegels

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

  • Tuintegels

    Tuintegels zijn de trend van deze tijd. Grote formaten tuintegels in fraaie tinten geven een ruimtelijke uitstraling. De …
  • Tegelprofielen

    Op deze pagina geven we u een overzicht van alle beschikbare tegelprofielen.         Vraag het de productspecialist Nick Hendriks: …

Groothandel in Tegels

Tegels zorgen voor een mooie uitstraling in uw woning. Bovendien is een tegelvloer of tegelwand uitermate functioneel. Er is een grote variatie in formaten, tinten en gebruikte materialen, zodat uw woning een geheel eigen uitstraling krijgt, volledig passend bij uw persoonlijke smaak.

Design

Tegels zijn mooi om te zien en geven vaak ook een luxe uitstraling. Een moderne, minimalistische sfeer met zwarte en witte tegels, een klassieke sfeer met tijdloos marmer- en natuursteen of warme aardetinten, een barokke uitstraling met gestileerde bloemmotieven of een combinatie van deze stijlen, alles is mogelijk. Een tegelvloer biedt ruimte voor iedere gewenste stijl en sfeer.

Veelzijdig

Een tegel is een veelzijdig product en kan voor allerlei ruimten in en rondom de woning gebruikt worden. Denk daarbij niet alleen aan een badkamer en een keukenvloer, maar ook aan verwerking in de hal, woonkamer of het terras. Voor iedere ruimte zijn er talloze mogelijkheden, zoals verschillende materialen, formaten en tinten. Tegelvloeren zijn immers allang niet alleen maar glad en vlak, maar hebben allerlei structuren en 3D-motieven.

Duurzaam

Een tegelvloer of wand gaat lang mee; het is, vergeleken met andere vloer en wandbedekkingsproducten, een erg duurzaam product. Tegels hebben een hard oppervlak en zijn daardoor erg praktisch in allerlei ruimten van de woning, zeker wanneer je kiest voor soorten met een hoge slijtweerstand.

 
     

Vraag het de productspecialist

Nick Hendriks: 0541 – 21 67 31

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier
 

Nick Hendriks