Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

XPS isolatie

XPS is een hardschuim isolatiemateriaal dat vanwege de vochtwerende eigenschappen uiterst geschikt is voor de isolatie van vochtige ruimtes, zoals badkamers en kelders.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

XPS is een van de isolatiematerialen die tot ons assortiment behoort en is ook wel bekend onder de naam geëxtrudeerd polystyreen of polystyreen hardschuim. Met XPS isolatie zorgt u gemakkelijk voor een goede thermische isolatie van het te isoleren gebouw. Voordeel van XPS isolatie is het ruime toepassingsgebied. Zo voorziet u de wanden van uw ruimtes eenvoudig van isolatie, maar XPS leent zich ook voor:

XPS isolatie eigenschappen

In ons assortiment vindt u XPS isolatieplaten. XPS hardschuim is een makkelijk te verwerken isolatiemateriaal met een gering gewicht. Door de tand-en-groefverbinding sluiten de platen goed aan op de te isoleren constructie. Andere voordelen van XPS isolatie:

  • XPS is eenvoudig te verlijmen.
  • XPS is gemakkelijk te betegelen.
  • XPS beschikt over een hoge dampdoorlatendheid.

Waar is XPS isolatie van gemaakt?

XPS isolatie is een kunststofschuim dat ontstaan is door een proces van vermengen en persen. Het persen zorgt ervoor dat er gesloten celstructuren ontstaan, waardoor de platen waterdicht zijn. Hierdoor krijgen schimmels en micro-organismen geen kans. De gesloten celstructuur zorgt er ook voor dat XPS een hoge isolatiewaarde heeft. XPS isolatiemateriaal is, onder andere vanwege de waterdichtheid, erg geschikt als isolatiemateriaal. Het isoleren van vochtige ruimtes is dan ook goed te realiseren met XPS isolatie. XPS schuim kan gebruikt worden voor het isoleren van diverse ruimtes en gebouwen, zoals:

  • Badkamers
  • Zwembaden
  • Kelders

 

 

 

XPS isolatie

Waarom kiest u voor XPS?

+ Licht van gewicht;
+ Hoge isolatiewaarde;
+ Vochtafstotend;
+ Hoge drukvastheid;
+ Verlijmen is eenvoudig.

XPS isolatie kopen?

Ons assortiment XPS isolatie bevat Jackoboard Canto, Jackoboard Plano en Jackodur. Waar XPS bouwplaten zich goed lenen voor het isoleren van sanitaire ruimtes zoals de badkamer, is Jackodur een uitermate geschikt product voor dakisolatie. Behalve plat dakisolatie is Jackodur isolatie ook een geschikt isolatiemateriaal voor het isoleren van de spouwmuur en de isolatie van vloeren.

 
     

Vraag het de productspecialist

Stefan Aalbers: 0541 – 21 67 02
Bram Sleiderink: 0541 - 21 67 01

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stefan Aalbers

Bram Sleiderink