Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Welkom bij Sleiderink Hout & Bouwmaterialen

Glaswol isolatie

Glaswol is een silicaat dat gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Het wordt vervaardigd uit zand en glas, is niet brandbaar en niet oplosbaar in water waardoor het erg geschikt is als bouwmateriaal.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Sorteren Verberg sorteeropties

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Glaswol is een silicaat dat gebruikt wordt als isolatiemateriaal. Een glaswoldeken heeft een zeer open, driedimensionale structuur. Lucht wordt als het ware ingesloten tussen de vezels en kan dus niet circuleren of warmte afvoeren: er wordt een isolerende luchtlaag gevormd. Het materiaal wordt vervaardigd uit zand en gerecycleerd glas. Het is niet brandbaar en niet oplosbaar in water, en daardoor erg geschikt als bouwmateriaal. Omdat glaswol jeuk kan veroorzaken, moet bij het verwerken wel beschermende kleding worden gedragen, zoals werkhandschoenen en een stofmasker.

Glaswol is eenvoudig te verwerken

Glaswol is erg makkelijk te verwerken. Het weegt weinig, je kunt het knippen met een schaar of snijden met een lang mes. Het kan worden gevouwen en in onregelmatige ruimte worden gepropt. Om het vast te zetten kunnen nietjes of spijkertjes worden gebruikt.

 
     

Vraag het de productspecialist

Stefan Aalbers: 0541 – 21 67 02
Bram Sleiderink: 0541 - 21 67 01

Product Categorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stefan Aalbers

Bram Sleiderink