Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Gipsplaten

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Winkelen per Hide
Filteren Verberg filters

Selectie verfijnen

Lengte
Breedte
Dikte
Plaatsoort
Merk
Type
Sorteren Verberg sorteeropties

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Groothandel in GipsplatenGipsplaat is een van de meest gebruikte materialen bij de afwerking van gebouwen. Gipsplaten worden op twee manieren geproduceerd, namelijk als gipskartonplaten of als gipsvezelplaten.

Verschillende verwerkingsmethoden van gipsplaten

Gipsplaten hebben een scala aan positieve eigenschappen. Hierdoor zijn gipsplaten op verschillende manieren, en met diverse toepassingen, te verwerken. Zo kan men bijvoorbeeld denken aan brandwerende gipsplaten, welke door chemisch gebonden kristalwater langer bestand zijn tegen brand. Een andere belangrijke eigenschap is de geluidsisolerende werking, waardoor ze uitermate geschikt zijn om toe te passen in geluidsisolerende constructies.

Gebruik in Metal Stud wanden

Gipsplaten worden, met name in bedrijfsgebouwen, veelal gebruikt in lichte scheidingswanden met een basis van metaalprofielen. Dit zijn de zogenaamde metal stud wanden of ook wel ‘systeemwanden’. Een metal stud wand is een wand met een ruimtescheidende functie.

Groothandel in Gipsplaten

Sleiderink Bouwmaterialen heeft zich als groothandel gespecialiseerd in de in- en verkoop van (grote) partijen gipsplaten. Het assortiment gipsplaten bestaat onder andere uit Gipsplaten plafond (RK), Gipsplaten 2AK, 4AK, Hydro en brandwerende gipsplaten.

 
     

Vraag het de productspecialist

Martijn Nijhuis: 0541 – 21 67 21
Arjan Hassink: 0541 – 21 67 22

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Martijn Nijhuis

Arjan Hassink