Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Metal Stud

Metal Stud is een wandsysteem bestaande uit metalen profielen die samen met isolatie en gipsplaten een wand vormen. Voor een vrijstaande voorzetwand wordt er een Metal Stud frame opgezet, bestaande uit C- en U-profielen.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Sorteren Verberg sorteeropties

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Metal StudVoor scheidingswanden en voorzetwanden wordt veelal gebruik gemaakt van een Metal Stud frame. Op deze zogeheten Metal Studs worden vervolgens de isolatie en beplating bevestigd. In veel gevallen wordt er gewerkt met een beplating van gipsplaten. Voor een vrijstaande voorzetwand wordt er een Metal Stud frame opgezet, bestaande uit C-profielen en U-profielen.

Metal Stud U-profielen

Metal Stud U-profielen zijn de liggers die bevestigd worden aan de vloer en het plafond. Deze vormen de basis voor een scheidingswand. Normaal gesproken worden de U-profielen bevestigd door middel van schroeven. De slagpluggen worden met minimaal 2 stuks per wandlengte bevestigd. Het wordt aangeraden om de U-profielen van een afdichtingsband te voorzien.

Metal Stud C-profielen

Metal Stud C-profielen zijn de staanders die geplaatst worden in de U-profielen. C-profielen worden zo genoemd omdat aan beide zijden van het profiel een naar binnen gezette rand aanwezig is. Normaal gesproken worden deze om de 60cm geplaatst. Het grote voordeel van deze Metal Stud profielen is dat alles snel op maat gemaakt kan worden.

 
     

Vraag het de productspecialist

Stefan Aalbers: 0541 – 21 67 02
Bram Sleiderink: 0541 - 21 67 01

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stefan Aalbers

Bram Sleiderink