Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

XPS isolatieplaat

XPS isolatieplaat is geschikt voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan het gebruik als ondervloer, het isoleren van het platte dak, de kelderwand of de spouw.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Sorteren Verberg sorteeropties

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

De XPS isolatieplaat is geschikt voor diverse toepassingen. Het realiseren van een XPS ondervloer is een van de vele mogelijkheden, maar ook het isoleren van het platte dak wordt vaak gedaan. XPS platen kenmerken zich namelijk door een hoge drukvastheid, waardoor ze goed te belopen zijn. Daarnaast is XPS ongevoelig voor vocht, en om die reden kunnen de isolatieplaten goed gebruikt worden voor het isoleren van de kelderwand. De isolatieplaten hebben bovendien aan zowel de onder- als bovenkant een vlak oppervlak, waardoor ze erg sterk zijn en lang meegaan. De XPS isolatieplaat is hierdoor dan ook te omschrijven als duurzaam. In ons assortiment vindt u XPS isolatieplaten in diverse diktes.

Diverse merken XPS platen te koop

In de markt zijn tal van xps isolatieplaten te koop. Ze zijn geschikt voor dezelfde toepassingsmogelijkheden en ook als het gaat om kwaliteit zijn ze goed vergelijkbaar. De meest voorkomende soorten zijn:

  • Styrodur
  • Ursa
  • Jackodur

In ons assortiment vindt u Jackodur isolatieplaten. Dit is een mooie XPS isolatieplaat met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Jackodur XPS is beschikbaar in diktes van 20 mm tot en met 140 mm. De meest toegepaste diktes zijn echter 3 cm, 4 cm, 5 cm en 10 cm.

 
     

Vraag het de productspecialist

Stefan Aalbers: 0541 – 21 67 02
Bram Sleiderink: 0541 - 21 67 01

Product Categorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stefan Aalbers

Bram Sleiderink