Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Protex

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Winkelen per Hide
Filteren Verberg filters

Selectie verfijnen

Type
Sorteren Verberg sorteeropties

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Protex GevelbekledingProtex Gevelbekleding is de beste keuze voor uw gevel! Het ziet eruit als hout, het verwerkt als hout, maar dan zonder de nadelen van hout. Dankzij de unieke samenstelling is dit product ongevoelig voor vocht, schimmels of bacteriën. Schilderen, vergrijzen, kromtrekken, splijten, delamineren, splinteren of rotten behoren met Protex tot het verleden.

Protex is geschikt voor een groot aantal toepassingen; voor vervanging van bestaand houtwerk maar ook voor nieuw- en verbouw projecten. Dankzij de hoogwaardige folie zijn de kleuren eenvoudig te matchen met het bestaande schilderwerk. Er zijn 10 populaire verfkleuren en houtdecoren leverbaar.

Wat maakt Protex Gevelbekleding zo uniek?

Protex Gevelbekleding bestaat uit een massieve door-en-door-gekleurde kunststof kern die is bekleed met een superieure Renolit kleurfolie voorzien van een subtiele houtnerfstructuur. Door deze unieke samenstelling en vormgeving is Protex de mooiste en duurzaamste afwerking voor de Gevel. U heeft op deze manier de warme en luxe uitstraling van hout en tegelijkertijd de duurzaamheid van kunststof, het beste van twee werelden!

Sponningschroot 143 mm

Protex kunststof gevelbekleding is uitgevoerd in de zogeheten "sponningschroot". Vanwege deze beproefde vormgeving kan Protex zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. De delen zijn voorzien van een veer en groef en kunnen daardoor onzichtbaar worden bevestigd. Ontsierende en onderhoudsgevoelige schroef- en boorgaten behoren dan ook tot het verleden.

De delen zijn massief, door-en-door bruin gekleurd net als massief hout. Het soortelijk gewicht is vergelijkbaar met Western Red Ceder (+/- 450 kg/m³) en de delen zijn verwerkbaar als hout; dus simpelweg zagen en bevestigen met schroeven of spijkers.

Het is niet noodzakelijk om de kopse kanten van de sponningschroten af te werken. Indien gewenst zijn er voor de afwerking diverse koppel- en verbindingsprofielen beschikbaar. Wie een meer "cleane Look" wil, kan de kopse kanten eenvoudig met de kantenlak afwerken, net als hout.

 
     

Vraag het de productspecialist

Martijn Nijhuis: 0541 – 21 67 21
Arjan Hassink: 0541 – 21 67 22

Productcategorieën:Of neem contact op via het Contactformulier

Martijn Nijhuis

Arjan Hassink