Ki-Kern

Filteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ki-Kern 6 mm Schelpwit RAL 9010 Bekijk Product
  Ki-Kern 6 mm Schelpwit
  Waardering:
  100%
  (1 Beoordeling)
  Verkrijgbaar in 2 varianten
  Vanaf 118,70 per plaat
  Direct de laagste prijs
  98,10 excl. btw
  Bekijk product
 2. Ki-Kern 8 mm Schelpwit RAL 9010 Bekijk Product
  Ki-Kern 8 mm Schelpwit
  Nu 161,50 per plaat
  Direct de laagste prijs
  133,47 excl. btw
  Bekijk product
 3. Bostik Paneltack 290 ml Bekijk Product
  Bostik Paneltack 290 ml
  Nu 18,27 per koker
  Direct de laagste prijs
  15,10 excl. btw
  Bekijk product
 4. Ki-Kern Snelmontageschroef Torx 38 mm Bekijk Product
  Ki-Kern Snelmontageschroef Torx 38 mm
  Verkrijgbaar in 2 kleuren
  Nu 20,00 per doos
  Direct de laagste prijs
  16,53 excl. btw
  Bekijk product
Filteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ki-Kern is een vlakke plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met vezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. De platen zijn voorzien van een geïntegreerd, decoratief oppervlak, gebaseerd op gepigmenteerde harsen. Onafhankelijke testrapporten en praktijkervaring hebben inmiddels bewezen dat Ki-Kern ruimschoots voldoet aan de gestelde normen voor kunststofplaten. Het materiaal is reukvrij, resistent tegen schimmels, bacteriën en levende organismen. Ki-Kern wordt vooral toegepast in geventileerde gevelsystemen. Hierdoor ontstaat een uitstekende isolatiewaarde en wordt een bijdrage geleverd aan een gezonder binnenklimaat. Zo wordt tijdens warme dagen de gevel geventileerd en zodoende de warmte afgevoerd.

Onderhoudsarm en duurzaam

Regen, wind en sneeuw; de massief kunststof platen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en zorgen daardoor voor een aangenaam binnenklimaat. Het is zelfs zo sterk, dat ook de constructie achter deze plaat niet aangetast wordt. Bovendien, doordat de platen een speciale oppervlaktestructuur hebben, hecht vuil zich nauwelijks en zijn de platen eenvoudig schoon te houden.

Eigentijds

Het gevelproduct is duurzaam, makkelijk te verwerken en is leverbaar in vele moderne kleuren en dessins. Het biedt ontwerpers volop de ruimte voor een geheel eigentijdse vormgeving.

Ki-Kern voor bouw en industrie

De basis bestaat uit een thermohardende kunststof. De plaat is versterkt met cellulosevezels en voorzien van een kleurlaag. Testrapporten en praktijkervaring hebben inmiddels bewezen dat Ki-Kern ruimschoots voldoet aan de gestelde normen voor kunststofplaten.