Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Siam Bluestone 80x80

  • Gratis verzending vanaf € 750,-
  • Meer dan € 1.500,- nodig? Vraag een offerte aan!
Adviesprijs € 79,00 per m²
(€ 65,29 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Adviesprijs € 79,00 per m²
(€ 65,29 excl. btw)

In voorraadLevering binnen 7 werkdagen

Transportkosten: € 90,00 i
Afhalen in overleg i
  1. Prijs
  2. Productomschrijving
  3. Verwante producten
  4. Specificaties
  5. Staffelkorting
  6. Reviews
  7. Verwerkingsadvies
  8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Siam Bluestone 80x80 is een natuursteentegel van Chinees hardsteen. Chinees hardsteen is een kalksteen product met een karakteristiek kleurpatroon. Siam Bluestone 80x80 is te verkrijgen in 3 verschillende afwerkingen: Verzoet met Facet, Getrommeld en Gevlamd Geborsteld. Siam Bluestone 80x80 heeft de kleur Blue (blauw/grijs) en is tevens verkrijgbaar in de maten: Waalformaat, Dikformaat, 50x50, 60x60.

Verzoet met Facet voor een strakke uitstraling
Bij verzoet met facet is de bovenlaag van de tegel licht gepolijst om de zaagsporen te verwijderen. De tegel heeft een schuin afgeslepen rand (facet) waardoor deze strak oogt.

Getrommelde tegels voor een meer natuurlijke uitstraling
Getrommelde tegels zijn bij de rand met een hamertje bewerkt zodat deze iets ouder lijken en een natuurlijkere uitstraling krijgen.

Gevlamd en geborsteld voor een grillig effect
Bij gevlamd geborstelde tegels worden de tegels verhit met een vuurlans waardoor stukken steen los laten en de tegel erg grof wordt. Nadat de tegel weer is afgekoeld wordt de tegel geborsteld waardoor deze vlak wordt maar wel ruw blijft.

Siam Bluestone 80x80 past in elke tuin

Gevlamd geborstelde natuursteentegels zijn handig in tuinen van mensen die slecht ter been zijn of waar kleine kinderen spelen. Ook passen ze goed om een zwembad heen, omdat ze niet glad worden als er water op komt. Gezoete natuursteentegels passen goed in moderne tuinen, op dakterrassen of als verlengstuk van een serre waar al gladde tegels liggen. Getrommelde natuursteentegels hebben een iets oudere en natuurlijkere uitstraling en passen daardoor goed in de traditionele tuinen. In het introductiefilmpje op het tabblad "downloads" wordt verder uitgelegd hoe de tegels in de serie Siam Bluestone zijn behandeld.

Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Siam Bluestone 80x80
Afmeting 80x80x2,5 cm
Dikte 2,5 cm
Materiaal Chinees Hardsteen
Afwerking Gevlamd Geborsteld, Gezoet of Getrommeld
Toepassing Terras en Pad
Kwaliteit 1e keus
Vorm Vierkant
Kenmerken Onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig, voetcomfort, stroef
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Siam Bluestone 80x80

Schrijf een review over Siam Bluestone 80x80

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Siam Bluestone 80x80 leest u eerst ons Verwerkingsadvies Natuursteen bestrating.

Downloads

Downloads

Video 1 - Natuursteen
Natuursteen kan op drie verschillende manier worden afgewerkt: gevlamd geborsteld, gezoet en naturel. Let op dat de kleur van natuursteen per tegel kan verschillen, dus laat je hier goed over informeren door de dealer.


Video 2 - Gevlamd Geborstelde Natuurstenen
Gevlamd geborsteld natuursteen heeft een ruw oppervlak en een robuuste uitstraling. Om tot dit resultaat te komen, wordt het natuursteen op maat gezaagd en verhit met een vlammenwerper. Door de hitte laten stukken steen los, waardoor hij erg grof wordt. Als hij weer is afgekoeld, wordt hij geborsteld. Hierdoor wordt de steen weer vlak, maar blijft hij ruw.

Gevlamd geborstelde natuursteentegels zijn handig in tuinen van mensen die slecht ter been zijn of waar kleine kinderen spelen. Ook passen ze goed om een zwembad heen, omdat ze niet glad worden als er water op komt.


Video 3 - Gezoete Natuurstenen

Gezoet of verzoet natuursteen is glad en past goed in een moderne tuin, op een dakterras of als verlengstuk van een serre waar al een gladde tegel in ligt. Gezoete natuursteentegels worden machinaal geschuurd. Voor een oude uitstraling kunnen de stenen worden getrommeld, waardoor de randjes een beetje beschadigen en de steen gehavend lijkt.


Video 4 - Natuurstenen Leggen

Leg de tegels nooit koud tegen elkaar aan, want daardoor kunnen ze beschadigen. Bovendien ziet een bestrating met strakke voegen er mooier uit. Om tussen alle tegels dezelfde afstand te krijgen, gebruik je afstandshouders. Deze zijn verkrijgbaar in een dikte van vijf en tien millimeter. Niet alleen maakt het je bestrating mooier, je tegels blijven ook op hun plek liggen als je er tijdens het bestraten overheen loopt.