Klimaat Folie

vochtregulerend

In de winter dampremmend en in de zomer dampdoorlatend

per pagina

3 producten

 1. Miofol® Active Bekijk Product
  Miofol® Active
  Nu € 170,04 per rol
  Direct de laagste prijs
  €140,53 excl. btw
  Bekijk product
 2. Miofol® 125 S Bekijk Product
  Miofol® 125 S
  Nu € 50,23 per rol
  Direct de laagste prijs
  €41,51 excl. btw
  Bekijk product
 3. Miofol® Active Bekijk Product
  Miofol® 125 G
  Nu € 50,84 per rol
  Direct de laagste prijs
  €42,02 excl. btw
  Bekijk product
per pagina

3 producten

Advies nodig?

Vraag de specialist!

Bevindt er zich een dampremmende laag aan de buitenkant van uw constructie? Plaats dan geen dampremmer aan de binnenkant, maar kies dan liever voor een dampregulerende klimaatfolie. Klimaatfolie houdt vocht namelijk tegen wanneer dat nodig is en laat de constructie op andere momenten juist ademen om het vocht af te voeren. Klimaatfolie wordt daarom onder andere veel gebruikt aan de binnenzijde van platte daken.

Klimaatfolie

Dampremmend én dampdoorlatend; klimaatfolie

Voor de meeste folies geldt dat ze maar één functie hebben: het is dampremmend of dampdoorlatend. Bij deze folies is er slechts één zijde binnen de constructie waar het vocht mag verdampen. Het drogen van de constructie gaat langzaam, omdat er slechts aan één kant droging plaatsvindt. Wanneer u gebruikmaakt van een klimaatfolie droogt de constructie sneller, omdat het zowel naar buiten als naar binnen kan drogen.

In de koudere maanden zorgt de klimaatfolie ervoor dat schimmel en houtrot voorkomen wordt dankzij een dampremmende werking. Of het nu zomer of winter is, de klimaatfolie zorgt ervoor dat uw woning optimaal ademend is.