Zaterdaghulp Magazijn Oldenzaal

Heb jij affiniteit met bouwmaterialen en steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben jij op zoek naar een bijbaan voor op de zaterdag? Dan zoeken wij jou! Ter versterking van ons team in Oldenzaal zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven

ZATERDAGHULP MAGAZIJN OLDENZAAL (M/V)

Wie zijn wij?

Sleiderink Bouwmaterialen staat klaar voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Wat je ook nodig hebt voor je verbouwing; bij Sleiderink ben je aan het juiste adres! Met vestigingen in Denekamp en Oldenzaal heeft Sleiderink naam gemaakt in Twente, maar uiteraard staan wij ook klaar voor klanten uit andere regio's!

Wat zullen jouw werkzaamheden zijn?

Als zaterdaghulp in ons magazijn in Oldenzaal heb jij diverse taken binnen ons bedrijf. Jouw voornaamste werkzaamheden zullen zijn:

  • Het laden en lossen van goederen;
  • Het inpakken van diverse materialen;
  • Het helpen van klanten;
  • Het netjes en opgeruimd houden van het magazijn.

Wat bieden wij jou?

Wanneer je bij ons komt werken, dan kom je in een jong en enthousiast team terecht. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor een grapje. Er heerst een open cultuur en een gezellige werksfeer.

Geïnteresseerd?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en kun jij niet wachten om te beginnen? Stuur ons dan je motivatie met CV en wie weet word jij dan onze nieuwe collega! Je kunt je sollicitatie per e-mail verzenden naar dick.sleiderink@sleiderink.nl.

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Dick Sleiderink via het telefoonnummer 06-51168298.