Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65

  • Meer dan € 1.500,- nodig? Vraag een offerte aan!
Nu € 45,95 per m²
(€ 37,98 excl. btw)

In voorraadLevering in 1 tot 3 werkdagen

Transportkosten: € 75,00 i
Afhalen in overleg i
  1. Prijs
  2. Productomschrijving
  3. Verwante producten
  4. Specificaties
  5. Staffelkorting
  6. Reviews
  7. Verwerkingsadvies
  8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65 Zwart/Bruin Onbezand is een gebakken vormbak klinker uit de Designa serie die zich onderscheidt door de hoge kwaliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter. De stenen zijn veelzijdig doordat ze in bijna elk type tuin het juiste accent aanbrengen. Met de jaren worden de kleuren intensiever en gaat uw terras meer leven.

Een gebakken klinker, tegenwoordig straatbaksteen, is een steen van gebakken materiaal en wordt als steen toegepast in straatwerken. Het verschil met andere beton- of kalkzandklinkers is dat straatbakstenen gemaakt worden uit klei. Deze straatbakstenen worden gebakken en zijn daarmee keramische producten.Er gaan circa 98 waalformaatstenen in een m².

De verschillende soorten verbanden die met Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65 gelegd kunnen worden hebben 2 doelstellingen: Het aanzicht van het straatwerk optimaliseren én de samenhang van bestrating zo stabiel en duurzaam mogelijk maken.

Meest gebruikte verbanden zijn: Halfsteenverband, Keperverband, Elleboogverband en Blokverband.

Legverbanden voor de Masterclass Gebakken Waalformaat 9 cm getrommeld

Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65
Kleur Zwart bruin onbezand
Afmeting 20x5x6,5 cm
Dikte 6,5 cm
Materiaal Gebakken
Toepassing Terras, Pad en Oprit
Vorm Waalformaat
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65 - 9,80 m² (11204898)

Schrijf een review over Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Wienerberger Nostalgie WS Getrommeld Waalformaat UWF65 Zwart/Bruin Onbezand leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 – Gebakken bestrating

De bekendste steensoort is misschien wel baksteen. Deze stenen worden gemaakt van rivierklei en gebakken op een temperatuur van tussen de 900 en 1400 graden. Hierdoor zijn bakstenen sterk, duurzaam en kleurecht. De stenen gaan jaren mee en worden, naarmate de jaren verstrijken, alleen maar mooier.

 

Video 2 - Kantopsluiting

De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen

Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden

Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.