Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Welkom bij Sleiderink Hout & Bouwmaterialen

Heeft u een vraag?

0541 – 35 44 44

Wallblock 15x15x60

Vanaf € 4,14 per stuk
(€ 3,42 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Vanaf € 4,14 per stuk
(€ 3,42 excl. btw)
stuks

In voorraadLevering in 2 tot 5 werkdagen

Transportkosten: € 75,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Prijsstaffel
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Wallblock 15x15x60 is een muurelement dat geschikt is voor diverse toepassingen in uw tuin of terras. Een tuin komt immers pas echt tot leven wanneer er niveau verschillen in worden aangebracht. Met Wallblock stapelblokken bent u in staat om verhoogde bloemperken of terrassen aan te leggen. Ook het maken van lage keermuurtjes of korte vrijstaande patiomuurtjes is met de Wallblock geen enkel probleem. Wallblocks zijn leverbaar in de kleur antraciet. U kunt bovendien kiezen voor twee uitvoeringen, waaronder New of Old. Hierbij is New het strakke blok met rechte kanten en Old is het getrommelde blok met beschadigde kanten. Wallblocks kunnen zowel worden verlijmd als gemetseld.

Extra informatie bij de aanschaf van Wallblock 15x15x60

Wallblocks 15x15x60 wegen 31,0 kilo per stuk en zijn verpakt per 48 stuks in een pak. Er gaan 11,1 stuks in een m². Wallblock 15x15x60 is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen, te weten new en old

Aandachtspunten

 • De kleur van betonproducten zal na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Wallblock
Afmeting 15x15x60 cm
Dikte 15 cm
Materiaal Beton
Afwerking Type NEW: Strak blok met rechte kanten. Type OLD: Getrommeld blok met beschadigde kanten
Toepassing Muurelementen
Kwaliteit 1e Keus
Vorm Rechthoekig
Kenmerken 31 kg per stuk
Prijsstaffel

Prijsstaffel

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Wallblock 15x15x60

Schrijf een review over Wallblock 15x15x60

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Wallblock 15x15x60 leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.