Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

TerraTops 60x60

Nu € 21,94 per m²
(€ 18,13 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Nu € 21,94 per m²
(€ 18,13 excl. btw)

In voorraadLevering in 2 tot 5 werkdagen

Transportkosten: € 90,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

TerraTops 60x60 van MBI is een budgetvriendelijke tegel van hoge kwaliteit. De TerraTops 60x60 is licht in gewicht, zwaar te belasten, makkelijk te onderhouden, kleurecht en voetcomfortabel. Tevens is de TerraTops beschermd met de deklaag Protection Plus 15 waardoor de tegel vorst- en dooizoutbestendig, mos- en algenremmend en zonlicht- en hittebestendig is. Deze tegels laten zich gemakkelijk reinigen, onder andere wijnvlekken op deze tegels zijn makkelijk te verwijderen. TerraTops 60x60 is verkrijgbaar in 5 kleuren: Antraciet, Grijs/Zwart,Grijs, Kenia en Safari.

Aandachtspunten bij de aanschaf van TerraTops 60x60

 • De kleur van betonproducten kan na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
 • Betonproducten met een coating zijn minder gevoelig voor kalkuitbloei maar tegelijkertijd krasgevoeliger dan betonproducten zonder coating.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam TerraTops 60x60
Afmeting 60x60x4,7 cm
Dikte 4,7 cm
Materiaal Beton
Afwerking Protection Plus 15 coating
Toepassing Terras en Pad
Kwaliteit 1e keus
Vorm Vierkant
Kenmerken Kleurecht, Voetcomfort, Mos en algenremmend, vorst en dooizoutbestendig, makkelijk te onderhouden
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over TerraTops 60x60

Schrijf een review over TerraTops 60x60

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van TerraTops 60x60 leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 - Welke typen sierbestrating zijn er
Hieronder ziet u een video met daarin een opsomming van de meest voorkomende typen sierbestrating.


Video 2 - Hoe kies ik sierbestrating
Hieronder ziet u een video met daarin de punten waarop u moet letten als u sierbestrating gaat aanschaffen.


Video 3 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 4 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 5 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 6 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.