Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Skantrae Cambria Schuifdeur Hang- en Sluitwerkpakket

Vanaf € 175,60 per stuk
Direct de laagste prijs (€ 145,12 excl. btw)
Kies een optie...
Kies een optie...

* Verplichte velden

Vanaf € 175,60 per stuk
Direct de laagste prijs (€ 145,12 excl. btw)
stuks

In voorraadLevering in 4 tot 10 werkdagen

Transportkosten: € 9,99 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Het Skantrae Cambria Schuifdeur Hang- en Sluitwerkpakket is een pakket speciaal ontwikkeld voor de extreem smalle stijlen van SlimSeries deuren. Het pakket bevat 2 keer een fraai vormgegeven deurgreep, een schuifsysteem van 2 meter en is inclusief frezing van ondergeleiding schuifsysteem. Deze set is verkrijgbaar met een mat zwarte finish of met een RVS afwerking met keuze uit rail Alfa, Delta of Foxtrot.

Besteladvies bij dubbele schuifdeuren:

 • Bestel 2x dit hang- en sluitwerkpakket
 • Bestel 2x de gewenste SlimSeries deur
 • Optioneel kiest u voor een aanslaglat dubbele schuifdeur

Levertijd Skantrae Cambria Schuifdeur Hang- en Sluitwerkpakket

Indien u dit Hang- en Sluitwerkpakket meebestelt met uw SlimSeries deuren is dat inclusief frezing van het ondergeleiding schuifsysteem door Skantrae. Let op, hiermee wordt de levertijd van uw deur verlengd met 1 week.

Herroepingsrecht

Indien u dit Hang- en Sluitwerkpakket meebestelt met uw SlimSeries deuren is dat inclusief frezing van het ondergeleiding schuifsysteem door Skantrae. Let op, hiermee koopt u een maatwerkproduct en deze zijn uitgesloten van herroepingsrecht of retourname.

Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Merk Skantrae
Model Cambria
Afwerking Verkrijgbaar in RVS en Mat Zwart
Toepassing Schuifdeurbeslag
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Skantrae Cambria Schuifdeur Hang- en Sluitwerkpakket

Schrijf een review over Skantrae Cambria Schuifdeur Hang- en Sluitwerkpakket

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

Skantrae Deurbeslag mooi houden

Beslag zoals een deurkruk is een gebruiksartikel dat meerdere keren per dag gebruikt wordt. Wij adviseren u deze producten, vergelijkbaar met waterkranen en dergelijke, regelmatig schoon te maken. Skantrae deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals roestvast staal en messing in verschillende kleuren van zilver of goudkleurig beslag tot modern mat chroom en nikkel tot oude finishes zoals gebronst en antiek. Onderstaand een aantal tips om uw beslag mooi te houden; Monteert u het sierbeslag pas nádat u de deur volledig heeft afgelakt en wanneer de verf volledig droog is!

Hoe houd ik mijn titanium beslag mooi?

Beslag met een titanium coating heeft een slijtvaste laag die om het beslag heen zit en is verkrijgbaar in diverse finishes. Deze coating is dermate hard dat Skantrae een levenslange garantie op deze producten geeft! Wij adviseren u het beslag regelmatig met een vochtige doek af te nemen. Voorkom te allen tijde het gebruik van agressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Dit kan de Titanium coating aantasten waardoor het verouderingsproces versneld wordt. De levenslange garantie op het beslag komt in dit geval te vervallen.

Hoe houd ik mijn RVS beslag mooi?

Roestvast staal beslag is gemaakt van een legering van verschillende staalsoorten, waardoor dit materiaal bij uitstek geschikt is voor buitentoepassingen of gebruik in keukens, badkamers en toiletten. De hardheid van het staal wordt bepaald door de hoeveelheid nikkel in het materiaal. Afhankelijk van de omgeving waar het deurbeslag wordt toegepast bestaat de kans op oppervlakte-roestvorming. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de aanslag van kalk op kranen en douchekoppen en is niet afkomstig vanuit het product zelf. Dit kunt u voorkomen door regelmatig het beslag af te nemen met een vochtige doek of zachte spons. Voorkom te allen tijde het gebruik van agressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Voor lichte beschadigingen kan licht, met de borstelrichting van het RVS, meeschuren met zeer fijn waterproof schuurpapier uitkomst bieden.

Hoe houd ik mijn antieke beslag mooi?

Het antieke beslag (ijzer, brons en antique brons) heeft een specifieke oppervlakte behandeling ondergaan. Door veelvuldig gebruik zal deze finish gaan ‘verweren’ en ouder gaan lijken. Dit is een natuurlijk proces en kenmerkend voor deze type finishes. Gebruik van deze deurkrukken zorgt namelijk voor een schurend effect wat ervoor zorgt dat het basismateriaal (messing) door de antieke finish heen zal gaan schijnen.

Downloads

Downloads