Retour- of omruilverzoek indienen

Zijn de goederen die u ontvangen heeft toch niet helemaal naar wens, dan kunt u uw bestelling in de meeste gevallen retourneren of omruilen.

Uitgesloten van herroepingsrecht

Artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of speciaal voor u zijn besteld kunnen niet worden geretourneerd of omgeruild.

Vooraf uw zending aanmelden

U dient uw retour- of omruilverzoek altijd vooraf aan te melden door het retourformulier in te vullen.

14 dagen bedenktijd

Uw retour- of omruilverzoek dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen bij ons aangemeld te zijn.

Onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking

Artikelen die u wilt retourneren dienen in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan ons te worden aangeboden.

Kosten

De transport- en/of verwerkingskosten van het retourneren of omruilen komen voor uw rekening. U krijgt vooraf van ons een prijsopgave.

Werkwijze

Om uw retourverzoek in te dienen, vult u het retourformulier in via onze website. Hier vragen wij u de volgende gegevens in te vullen:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Ordernummer (of factuurnummer)
  • Toelichting (niet verplicht)
  • Foto van de zending (bijvoorbeeld van het pak of de pallet)

Doorgaans nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om uw retourverzoek af te handelen. Onvolledige verzoeken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen; leest u de alinea "werkwijze" hierboven s.v.p. aandachtig door!