Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

President 60x60 Basalt

  • Gratis verzending vanaf € 750,-
  • Meer dan € 1.500,- nodig? Vraag een offerte aan!
Adviesprijs € 81,28 per m²
(€ 67,17 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Adviesprijs € 81,28 per m²
(€ 67,17 excl. btw)

In voorraadLevering binnen 7 werkdagen

Transportkosten: € 90,00 i
Afhalen in overleg i
  1. Prijs
  2. Productomschrijving
  3. Verwante producten
  4. Specificaties
  5. Staffelkorting
  6. Reviews
  7. Verwerkingsadvies
  8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

President 60x60 Basalt zijn natuursteen tegels van basalt die door het vlammen een ruwer oppervlak hebben gekregen maar door het borstelen weer zachter zijn gemaakt. Daardoor voelt de tegel prettig aan de voeten en heeft het een natuurlijke antisliplaag. Deze terrastegels hebben een luxe en exclusieve uitstraling. President 60x60 Basalt worden geleverd in de kleur: Black (zwart) tevens zijn de tegels ook in andere maten leverbaar: 30x80, 40x40, 50x50, 40x60, 80x80 en in Romaans wildverband. Tevens zijn de tegels leverbaar als granieten tegels.

President 60x60 Basalt past in elke tuin

Gevlamd geborstelde natuursteentegels zijn handig in tuinen van mensen die slecht ter been zijn of waar kleine kinderen spelen. Ook passen ze goed om een zwembad heen, omdat ze niet glad worden als er water op komt. In het introductiefilmpje op het tabblad "downloads" wordt verder uitgelegd hoe de tegels in de serie President zijn behandeld.

Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam President 60x60 Basalt
Afmeting 60x60x3 cm
Dikte 3 cm
Materiaal Natuursteen
Afwerking Gevlamd Geborsteld
Toepassing Terras en Pad
Kwaliteit 1e keus
Vorm Vierkant
Kenmerken Onderhoudsvriendelijk, vorstbestendig, voetcomfort, stroef
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over President 60x60 Basalt

Schrijf een review over President 60x60 Basalt

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van President 60x60 Basalt leest u eerst ons Verwerkingsadvies Natuursteen bestrating.

Downloads

Downloads

Video 1 - Natuurstenen
Gevlamd geborsteld natuursteen heeft een ruw oppervlak en een robuuste uitstraling. Om tot dit resultaat te komen, wordt het natuursteen op maat gezaagd en verhit met een vlammenwerper. Door de hitte laten stukken steen los, waardoor hij erg grof wordt. Als hij weer is afgekoeld, wordt hij geborsteld. Hierdoor wordt de steen weer vlak, maar blijft hij ruw.

Gevlamd geborstelde natuursteentegels zijn handig in tuinen van mensen die slecht ter been zijn of waar kleine kinderen spelen. Ook passen ze goed om een zwembad heen, omdat ze niet glad worden als er water op komt. 


Video 2 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 3 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 4 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 5 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.