Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Welkom bij Sleiderink Hout & Bouwmaterialen

Heeft u een vraag?

0541 – 35 44 44

Infinito Lavato 30x60

Vanaf € 29,25 per m²
(€ 24,17 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Vanaf € 29,25 per m²
(€ 24,17 excl. btw)

In voorraadLevering in 2 tot 5 werkdagen

Transportkosten: € 75,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Prijsstaffel
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
 8. Downloads
Productomschrijving

Productomschrijving

Infinito Lavato 30x60 is een luxe betontegel. Deze bestratingstegel is een strakke, gewassen betontegel met kleurechte, uitgewassen slijtlaag. Deze bestrating is vorstbestendig en is prima geschikt voor uw oprit. Infinito Lavato betontegels hebben een zogeheten Benor-keuring. Daardoor nemen ze bijna twee maal minder water op dan producten zonder Benor-label. Heel belangrijk voor het uitzicht van uw terras of oprit. Want hoe sneller stenen drogen, hoe schoner ze blijven en hoe minder gevoelig ze zijn voor groene aanslag. Wilt u langdurig kunnen genieten van uw terras dan raden wij het aan om deze regelmatig af te schuren met een simpele schuurborstel en helder water. Vermijd zuurhoudende producten en reinig nooit met hoge druk. Het ruwt immers het oppervlak op, waardoor het sneller vervuilen juist in de hand gewerkt wordt.

Aandachtspunten bij de aanschaf van Infinito Lavato 30x60

 • De kleur van betonproducten zal na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Productnaam Infinito Lavato
Afmeting 30x60 cm
Dikte 6 cm
Materiaal Beton
Toepassing Terras en Pad
Kwaliteit 1e Keus
Vorm Rechthoekig
Kenmerken 23,2 kg per stuk
Prijsstaffel

Prijsstaffel

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Infinito Lavato 30x60

Schrijf een review over Infinito Lavato 30x60

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Infinito Lavato 30x60 leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Downloads

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.