Gelamineerd Hout

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Advies nodig?

Vraag de specialist!

Gelamineerd HoutSleiderink Bouwmaterialen heeft het dealerschap voor Nederland voor het leveren van gelamineerd hout van Nordlam. Naast levering van bijvoorbeeld gelamineerde liggers bieden wij u tevens de mogelijkheid om een volledige constructieberekening door ons uit te laten voeren.

Topprestaties met gelamineerd hout

Architectonische visie in combinatie met ecologisch bewustzijn. Constructieve voordelen gekoppeld aan economisch verstand. Aannemers in heel Europa kiezen steeds vaker voor gelamineerd hout als innovatief bouwmateriaal. De vraag stijgt dus gestaag. Met de vraag stijgen ook de eisen die aan het materiaal worden gesteld. Deze uitdaging gaat Nordlam op geheel eigen wijze aan: door het leveren van hoogwaardig werk in een zo kort mogelijke tijd.

Gelamineerde balken voldoen aan alle eisen

Gelamineerde balken voldoen van nature aan de eis “sneller, hoger, verder”. Het kan snel worden verbouwd, heeft een 80% hogere draagkracht dan conventioneel bouwhout en het basismateriaal hout groeit steeds weer bij. Bovendien bindt 1 m³ sparrenhout 0,7 t CO2 en hiermee wordt het milieu duurzaam ontzien.

Groothandel in Gelamineerd Hout

Sleiderink Bouwmaterialen heeft zich als groothandel gespecialiseerd in de in- en verkoop van (grote) partijen gelamineerd hout. Het hout assortiment bestaat onder andere uit:

  • Vurenhouten balken
  • Vurenhouten planken
  • Gelamineerde balken

Interesse in een offerte op maat?

Vanwege het "op maat" karakter van gelamineerd hout kunt u dit product niet rechtstreeks online bestellen. Wilt u meer informatie over het leveringsprogramma of wilt u een offerte op maat? Neem dan contact op met onze productspecialist Martijn Nijhuis.