Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Heering Hardschuim Hoekpaneel 230x35 mm

Nu € 106,14 per stuk
(€ 87,72 excl. btw)
Kies een optie...

* Verplichte velden

Nu € 106,14 per stuk
(€ 87,72 excl. btw)
stuks

In voorraadLevering in 1 tot 4 werkdagen

Transportkosten: € 70,00 i
Afhalen in overleg i
 1. Prijs
 2. Productomschrijving
 3. Verwante producten
 4. Specificaties
 5. Staffelkorting
 6. Reviews
 7. Verwerkingsadvies
Productomschrijving

Productomschrijving

Heering Hardschuim Hoekpaneel 230x35 mm is een massief en sterk paneel dat u kunt gebruiken als dakrandpaneel of voor de afwerking van uw kozijnen. Dit gevelproduct lijkt qua uiterlijk erg op hout, maar er is wel degelijk een verschil. Zo zijn de hardschuim panelen zowel eenvoudig te bewerken als te monteren. Een ander voordeel van kunststof panelen ten opzichte van hout is het kleurbehoud. Het schilderen van de hoekpanelen is dan ook niet nodig. Heering Hardschuim Hoekpaneel 230x35 mm kenmerkt zich door een strakke vormgeving. In combinatie met de lichte kleur zorgt dit ervoor dat uw woning er perfect afgewerkt uitziet.

Kenmerken hardschuim hoekpanelen

De hardschuim hoekpanelen van Heering kennen een groot aantal voordelen ten opzichte van hout. De kunststof gevelbekleding kenmerkt zich door:

 • Het verwerkingsgemak;
 • Onderhoudsarm materiaal;
 • Een lange levensduur;
 • Duurzaamheid.
Verwante producten

Verwante producten

Specificaties

Specificaties

Merk Heering
Type Hardschuim Hoekpaneel 230x35 mm
Kleur Verkeerswit & Crème
Bestelnummer 2132
Lengte 6000 mm
Breedte 230 mm
Dikte 9 mm
Staffelkorting

Staffelkorting

Advies nodig?

Advies nodig?

Vraag het de product specialist:

Reviews

Reviews over Hardschuim Hoekpaneel 230x35 mm (bestelnr. 2132)

Schrijf een review over Heering Hardschuim Hoekpaneel 230x35 mm

Leuk dat u een review komt schrijven!

Uw mening helpt anderen met hun keuze.

Verwerkingsadvies

Verwerkingsadvies

Opslag

Heering Hardschuim Hoekpaneel dient verpakt, vlak en met voldoende ondersteuning opgeslagen te worden. Het is belangrijk om het paneel tijdens opslag niet bloot te stellen aan direct zonlicht en regen. Om beschadiging te voorkomen, is het belangrijk om de verpakking te openen door deze over de gehele lengte open te snijden.

Behandeling

Bij het verwerken van het Heering Hardschuim Hoekpaneel is het van belang dat de zichtkant niet in aanraking komt met andere objecten en/of voorwerpen. In verband met visuele controle van het oppervlak dient de beschermfolie die zich op het product bevindt direct na montage verwijderd te worden.

Gereedschap

Heering Hardschuim Hoekpaneel kan met normale houtbewerkingsgereedschappen verwerkt worden. Indien er gezaagd moet worden, dient u dit te doen met een normale, fijngetande cirkelzaag. Verder dient u géén ladders, steigers, etc. tegen de panelen en hulpprofielen te plaatsen.

Ventilatie

Heering Hardschuim Hoekpaneel dient geventileerd te worden aangebracht. De ventilatieruimte achter het sierprofiel dient verticaal doorlopend te zijn. Om aan de voorgeschreven ventilatie van 20 cm2 per strekkende meter te voldoen, dient het regelwerk te worden voorzien van ventilatie-kepen.

Regelwerk

Breng een verduurzaamd (naald)houten regelwerk aan (met regels van minimaal 20x38 mm) als onderconstructie voor het Heering Hardschuim Hoekpaneel. Voor dit regelwerk kan het beste worden gewerkt met corrosiebestendige schroeven met vlakke kop. Houd rekening met een hart-op-hart afstand van maximaal 30 cm.