Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Welkom bij Sleiderink Hout & Bouwmaterialen

Disclaimer

Disclaimer Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar websites die niet door Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen uiterst selectief is ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door Sleiderink Hout- en Bouwmaterialen worden onderhouden wordt afgewezen