Vanaf € 4,13
Nu € 4,13 per koker
Direct de laagste prijs
€3,41 excl. btw
+ -
koker

Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix

  1. Levering in 1 tot 3 werkdagen
  2. Transportkosten: € 15,00
  3. Afhalen in overleg
    i

    Afhaaltoeslag Voor afhaalorders met een orderbedrag lager dan € 300,- rekenen wij een toeslag van 10%.

    Voorraad Niet alle artikelen zijn standaard op voorraad. Neem eerst contact op.

Omschrijving

Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix is een hoogwaardig, verhardend voegenreparatiemiddel op basis van polymeer dispersie voor binnen- en buitentoepassingen. Uitstekende hechting op steen, beton en metselwerk. Na aanbrengen weerbestendig, schuurbaar en overschilderbaar (vooraf testen). Niet geschikt voor bewegende voegen en permanente waterbelasting.

Toepassing van Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix

Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix Lichtgrijs wordt gebruikt bij het repareren en vullen van nieuwe en beschadigde voegen in metselwerk en tussen steenstrips. Het vullen van gaten en barsten in beton, steen en metselwerk.

Specificaties

Merk Den Braven / Zwaluw
Soort Sealants Joint Fix
Kleur Lichtgrijs & Cement-grijs
Inhoud 310 ml per koker
Kenmerken Hoogwaardig, verhardend voegenreparatiemiddel op basis van polymeer dispersie voor binnen en buiten toepassingen
Materiaal Hoogwaardig, verhardend voegenreparatiemiddel
Toepassing Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix Lichtgrijs wordt gebruikt bij het repareren en vullen van nieuwe en beschadigde voegen in metselwerk en tussen steenstrips. Het vullen van gaten en barsten in beton, steen en metselwerk

Verwante producten

Reviews over Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix

Schrijf een review over Den Braven Zwaluw Sealants Joint Fix

Leuk dat je een review komt schrijven!
Je mening helpt anderen met hun keuze.

Beoordeling

Verwerkingsadvies

Ondergronden dienen schoon, draagkrachtig en vetvrij te zijn. Het product met behulp van een handkitpistool aanbrengen en ca. 5 minuten zorgvuldig aandrukken en nastrijken met een voegspijker. Voor een optimaal resultaat niet verwerken op ondergronden die in de felle zon staan. Overtollig materiaal kan met een handveger of vochtige spons worden verwijderd. Na enkele uren is het product regenbestendig. Tuitopening tenminste 8 mm.