Vanaf € 69,78
Vanaf € 20,01 per m²
Direct de laagste prijs
€16,54 excl. btw
+ -

Betontegels 60x60x4 zonder Facet

Waardering:
100%
in een woord SUPER
Beoordeling door op
 1. Levering in 5 tot 10 werkdagen
 2. Transportkosten: € 90,00
 3. Afhalen in overleg
  i

  Afhaaltoeslag Voor afhaalorders met een orderbedrag lager dan € 300,- rekenen wij een toeslag van 10%.

  Voorraad Niet alle artikelen zijn standaard op voorraad. Neem eerst contact op.

Omschrijving

Betontegels 60x60x4 zonder facet zijn vanwege de strakke vormgeving en het functionele karakter inmiddels een klassieker geworden. De betontegels hebben in tegenstelling tot de tegels met facet geen afgewerkte vellingkant. De betontegels zijn dus rondom geheel strak afgewerkt. Deze tegels kunnen een terras of pad door de strakke vormgeving een gestileerd uiterlijk geven. Door de gladheid van de bovenzijde en de hardheid van het materiaal gaan betontegels bovendien erg lang mee. Betontegels 60x60 zijn in de kleuren zwart en grijs leverbaar. 

Aandachtspunten bij de aanschaf van Betontegels 60x60x4 zonder facet

Betontegels 60x60x4 zonder facet zijn 1e keus betonproducten. Deze mooie betontegels hebben tal van positieve eigenschappen, zo zijn deze tegels vorstbestendig en eenvoudig schoon te maken. Overige aandachtspunten zijn:

 • De kleur van betonproducten zal na verloop van tijd in meer of mindere mate wat valer worden. Hierdoor zullen eventuele kleurnuances wat naar elkaar toe trekken.
 • Betonproducten zijn gevoelig voor kalkuitbloei. Lees in ons blog meer over kalkuitbloei.
 • Fabrikanten van (sier-)bestrating houden altijd rekening met een zekere maattolerantie. Dit betekent dat een gekochte steen enkele millimeters dikker, dunner, groter of kleiner kan uitvallen.
 • Houd rekening met verlies door breuk en bestel altijd 4% meer dan de totale oppervlakte die u nodig heeft.

Specificaties

Productnaam Betontegel zonder Facet
Afmeting 60x60x4 cm
Dikte 4 cm
Materiaal Beton
Afwerking Geen vellingkant
Toepassing Terras en Pad
Kwaliteit 1e keus
Vorm Vierkant
Kenmerken Vorstbestendig, eenvoudig te reinigen

Verwante producten

Reviews over Betontegels 60x60x4 zonder Facet

Betontegel 60x60 zonder Facet
100% of 100
Op basis van 1 Beoordeling
Gemiddelde beoordeling: 10 van 10
Schrijf een review over Betontegels 60x60x4 zonder Facet

Leuk dat je een review komt schrijven!
Je mening helpt anderen met hun keuze.

Beoordeling

Verwerkings Advies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Betontegels 60x60 zonder facet leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Downloads

Video 1 - Betonstenen
Betonsteen is een steensoort gemaakt van cement, zand en water. Vaak is er nog een natuurlijke kleurstof aan toegevoegd. Betonsteen is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Omdat beton op verschillende manieren bewerkt kan worden, kun je er allerlei verschillende sferen mee creëren. Zo zijn er geslepen, geborstelde, gestraalde en gewassen betontegels verkrijgbaar. Betontegels zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk eenvoudig zelf te leggen. Naast betonnen stenen, tegels en muurelementen kun je ook stapelblokken, traptreden en bloembakken van beton in je tuin plaatsen. Gebruik je betontegels voor een pad of oprit, dan moeten de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

 

Video 2 - Kantopsluiting
De basis van een goede fundering is de kantopsluiting. Dit is een stevige houten, betonnen of natuurstenen rand om je terras of langs je oprit, die voorkomt dat je tegels gaan verschuiven, uitlopen of verzakken.

 

Video 3 - Funderen
Een mooie bestrating is niets zonder een stevige ondergrond of fundering. In drie stappen leg je de ondergrond voor een sfeervol natuurstenen terras of een prachtige oprit en gaat de fundering jaren mee.

 

Video 4 - Legverbanden
Je kunt de tegels in je tuin of op je oprit op verschillende manieren leggen, ook wel een legverband of patroon genoemd. Op een terras is het vooral belangrijk dat het patroon er mooi uitziet, terwijl je oprit vooral stevig moet zijn om spoorvorming te voorkomen. Welk legverband of patroon je legt is afhankelijk van de kleur en grootte van de steen en de indeling van je tuin. Voor alle stenen geldt dat de hoogte belangrijk is: hoe dikker de steen, des te steviger de oprit of het terras wordt.