Filteren

Producten 1-12 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren

Producten 1-12 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groothandel in Gebakken Bestrating

Gebakken bestrating wordt door haar natuurlijke eenvoud op termijn alleen maar mooier. Door gebruik van het straatwerk veranderd het uiterlijk naar verloop van tijd. Dit geeft leven aan het product. Gebakken straatstenen zijn kleurecht, door en door gehard en daardoor uitstekend bestand tegen weersinvloeden van buitenaf.

Welke soort gebakken bestrating kies ik?

Ons assortiment gebakken bestrating bestaat uit diverse soorten straatbakstenen in diverse formaten en afwerking (bezand/onbezand, getrommeld/ongetrommeld, etc.). Er zijn een aantal factoren van essentieel belang om de juiste materiaalkeuze te kunnen bepalen.

  • Vormgeving. De vormgeving van het te verharden oppervlak is het meest belangrijke. Ieder afzonderlijk formaat heeft zijn eigen mogelijkheden. In ons assortiment vindt u producten die u de mogelijkheid bieden om ieder willekeurig legpatroon toe te passen.
  • Structuur. Een pad waar alleen op gelopen wordt, mag ruwer en onregelmatiger zijn dan het terras waar u stoelen en/of een tafel op plaatst.
  • Combineren. De verharding moet ook te combineren zijn met de verdere indeling van uw tuin.
  • Duurzaamheid. De kleur van betonstenen wordt in grote lijnen bepaald door kleurstoffen, welke door weersinvloeden terug lopen in kleur. Gebakken straatstenen daarentegen zijn door en door gekleurd en worden door gebruik alleen maar mooier.