Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Unipanel

Unipanel Bouwpanelen zijn massief kunststof panelen voor alle niet dragende buitentoepassingen. Het materiaal heeft de "look and feel" van hout, maar niet de nadelige gevolgen van hout in buitentoepassingen.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Sorteren Verberg sorteeropties

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Unipanel BouwpanelenUnipanel Bouwpanelen zijn massief kunststof panelen voor alle niet dragende buitentoepassingen. Het materiaal heeft de "look and feel" van hout, maar niet de nadelige gevolgen van hout in buitentoepassingen. Unipanel is dan ook superieur aan hout!

De voordelen van de toepassing van Unipanel

De panelen kunnen worden toegepast in vrijwel alle niet dragende buitentoepassingen, zoals boeidelen, windveren, overstekken, lijstwerken, puivulling en overige buitenbetimmeringen. Het materiaal vergeeld niet, is UV bestendig en neemt geen vocht op.

Toepassing van Unipanel bouwpanelen

De kunststof Unipanel bouwpanelen zijn universeel toepasbaar en in de regel kunnen de panelen gemonteerd worden zoals ook multiplex gemonteerd worden. Het enige waar geen rekening mee gehouden hoeft te worden is vochtopname, want die is nul. De panelen kunnen gewoon worden gezaagd, geboord, geschuurd en gefreesd.

Naast de normale montage bestaat de mogelijkheid de panelen blind te bevestigen. Hiervoor is Unipanel met sponning speciaal bedoeld. Denk bijvoorbeeld aan de bevestiging van dakranden en boeiboorden.

Geen onderhoud nodig

De panelen hebben geen onderhoud nodig. Indien noodzakelijk kunnen de bouwpanelen schoongemaakt worden met een sopje van water en zachte zeep. Er dienen geen oplosmiddelen dan wel schurende schoonmaakmiddelen gebruikt te worden.

 
     

Vraag het de productspecialist

Martijn Nijhuis: 0541 – 21 67 21
Arjan Hassink: 0541 – 21 67 22

Product Categorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Martijn Nijhuis

Arjan Hassink