Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Ki-Kern

Ki-Kern is een vlakke kunststof plaat die veel gebruikt wordt in geventileerde gevelsystemen. Deze kunststof volkern gevelbekleding is erg duurzaam, makkelijk te verwerken en leverbaar in tal van moderne kleuren en dessins.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Sorteren Verberg sorteeropties

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Ki-Kern is een vlakke plaat op basis van thermohardende harsen, homogeen versterkt met vezels en vervaardigd onder hoge druk en temperatuur. De platen zijn voorzien van een geïntegreerd, decoratief oppervlak, gebaseerd op gepigmenteerde harsen. Onafhankelijke testrapporten en praktijkervaring hebben inmiddels bewezen dat Ki-Kern ruimschoots voldoet aan de gestelde normen voor kunststofplaten. Het materiaal is reukvrij, resistent tegen schimmels, bacteriën en levende organismen. Ki-Kern wordt vooral toegepast in geventileerde gevelsystemen. Hierdoor ontstaat een uitstekende isolatiewaarde en wordt een bijdrage geleverd aan een gezonder binnenklimaat. Zo wordt tijdens warme dagen de gevel geventileerd en zodoende de warmte afgevoerd.

Onderhoudsarm en duurzaam

Regen, wind en sneeuw; de massief kunststof platen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en zorgen daardoor voor een aangenaam binnenklimaat. Het is zelfs zo sterk, dat ook de constructie achter deze plaat niet aangetast wordt. Bovendien, doordat de platen een speciale oppervlakte structuur hebben, hecht vuil zich nauwelijks en zijn de platen eenvoudig schoon te houden.

Eigentijds

Het gevelproduct is duurzaam, makkelijk te verwerken en is leverbaar in vele moderne kleuren en dessins. Het biedt ontwerpers volop de ruimte voor een geheel eigentijdse vormgeving.

Ki-Kern voor bouw en industrie

De basis bestaat uit een thermohardende kunststof. De plaat is versterkt met cellulosevezels en voorzien van een kleurlaag. Testrapporten en praktijkervaring hebben inmiddels bewezen dat Ki-Kern ruimschoots voldoet aan de gestelde normen voor kunststofplaten.

 
     

Vraag het de productspecialist

Martijn Nijhuis: 0541 – 21 67 21
Arjan Hassink: 0541 – 21 67 22

Productcategorieën:Of neem contact op via het Contactformulier

Martijn Nijhuis

Arjan Hassink