Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Systeemwanden

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

  • Faay Wanden

    Faay Wanden kenmerken zich door hun flexibiliteit en kwaliteit en zijn bovendien makkelijk in gebruik. De wanden van …
  • Metal Stud

    Voor scheidingswanden en voorzetwanden wordt veelal gebruik gemaakt van een Metal Stud frame. Op deze zogeheten Metal Studs …
  • Alle Systeemwanden

    Op deze pagina geven we u een overzicht van alle beschikbare systeemwanden.         Vraag het de productspecialist Stefan Aalbers: …

Systeemwanden zijn er in verschillende uitvoeringen en worden op veel verschillende plekken in huis toegepast. Ook zien we ze terug in kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen. Naast de primaire functie om ruimtes van elkaar te scheiden of oneffenheden weg te werken, levert het plaatsen van systeemwanden bijkomende voordelen op. Zo zorgen ze voor een betere geluids- en thermische isolatie en kunnen ze de akoestiek in een ruimte verbeteren.

De toepassing van systeemwanden

Soms kan het wenselijk zijn om veranderingen aan te brengen in uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer creëren of wilt u de woonkamer afscheiden van de keuken? Dan kunt u ervoor kiezen om een scheidingswand te plaatsen met behulp van een systeemwand. Systeemwanden worden ook regelmatig toegepast op kantoor. Naast dat ze als scheidingswand kunnen dienen, worden ze ook regelmatig gebruikt voor het plaatsen van een voorzetwand, bijvoorbeeld om leidingen mooi weg te kunnen werken. In ons assortiment maken wij onderscheid tussen twee systemen die voor beide toepassingen geschikt zijn:

Hoe bevestig je een systeemwand?

Voor het bevestigen en afwerken van systeemwanden zijn hulpmiddelen nodig. De Faay systeemwanden kunnen met elkaar gecombineerd worden en aan elkaar worden bevestigd met behulp van FaayFix Lijm en schroeven of nagels. Metal stud profielen worden vaak opgevuld met isolatiemateriaal, zoals minerale wollen, en afgewerkt met gipsplaten. Gaasband wordt gebruikt voor het afwerken van de naden. 

Systeemwanden kopen?

Wij hebben systeemwanden te koop die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Daarnaast bieden wij ook de benodigde toebehoren aan, waardoor u de complete bestelling bij ons kunt doen. Wilt u graag meer informatie of advies? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten!

 
     

Vraag het de productspecialist

Stefan Aalbers: 0541 – 21 67 02
Bram Sleiderink: 0541 - 21 67 01

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stefan Aalbers

Bram Sleiderink