Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Tambour

Tambour bestrating is een getrommelde steen en heeft daardoor afgesleten randen die een oude, nostalgische sfeer uitstralen. De naam “tambour” is uit de franse taal afkomstig en betekend, vrij vertaald, getrommeld.

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Winkelen per Hide
Filteren Verberg filters

Selectie verfijnen

Kleur
Kleurgroep
Afmeting
Dikte
Sorteren Verberg sorteeropties

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Tambour stenenTambour bestrating is een getrommelde steen en heeft daardoor afgesleten randen die een oude, nostalgische sfeer uitstralen. Tambour bestrating heeft een zeer intensieve kleur. De stenen en klinkers hebben een dichte en gladde structuur. De naam “tambour” is uit de franse taal afkomstig en betekend, vrij vertaald, getrommeld.

Oneindig combineren met Tambour bestrating

De vele kleur en formaat varianten zorgen voor oneindige combinatie mogelijkheden met Tambour bestrating. Tambourstenen worden plat geproduceerd, waardoor ze gegarandeerd maatvast zijn. De getrommelde stenen en klinkers zijn bovendien eenvoudig en snel te leggen. Ze zijn zeer geschikt voor paden en opritten, maar ook grote oppervlakken als pleinen zijn geen enkel probleem voor deze robuuste bestrating steen.

Tambour Smook waalformaat

Tambour bestrating is leverbaar in tal van kleuren en formaten. Een van de populairste formaten van dit moment is Tambour bestrating in de kleur “Smook” in het bekende waalformaat (20 x 5 x 6 cm). Er gaan ± 100 stenen in een vierkante meter. Tambour stenen in waalformaat zijn verpakt in pakketten van 1152 stuks, 11,52 m² per pakket.

 
     

Vraag het de productspecialist

Stijn Wesselink: 0541 – 21 67 12
Roel Bramer: 0541 – 21 67 11

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stijn Wesselink

Roel Bramer