Winkelwagen incl. BTW excl. BTW
0 producten

 

Sleiderink - Groothandel in Bouwmaterialen - Ook online!

Keramische Tegels

Heeft u een vraag?

0541 - 35 44 44

Winkelen per Hide
Filteren Verberg filters

Selectie verfijnen

Serie
Kleur
Kleurgroep
Toepassing
Materiaal
Vorm
Afmeting
Dikte
Sorteren Verberg sorteeropties

14 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Sorteren Verberg sorteeropties

14 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Keramische TegelsKeramische tegels zijn de ideale terrastegels voor uw tuin. Dankzij nieuwe technieken zijn deze prachtige tegels tegenwoordig ook geschikt voor buiten. We noemen deze tuintegels daarom ook wel keramische buitentegels. Keramische buitentegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, of het nou vriest, hoost of waait, uw terras ligt er altijd mooi bij!

Keramische tegels hebben tal van positieve eigenschappen

Keramische tegels beschikken over tal van positieve eigenschappen, dit komt onder andere door het bakproces. De tegels zijn sterk, kleurvast, krasvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk. Keramische tuintegels nemen geen vocht of vuil op en met de unieke antislip eigenschappen is uitglijden op uw terras er niet meer bij!

Keramische tegels verwerken

Bij het leggen van Keramische tegels is een goede verwerking enorm belangrijk. Ons advies is ook om een professionele verwerker in de hand te nemen bij de verwerking. Wilt u toch zelf aan de slag? Bekijk dan onze richtlijnen voor het leggen van keramische tegels.

Onderhouden van keramische buitentegels is erg eenvoudig

Keramische buitentegels zijn bestand tegen zuren en schoonmaakmiddelen, veranderen niet van kleur en slaan ook niet wit uit. Dankzij de compactheid van het materiaal laten keramische buitentegels bijna geen vocht en vuil door, hierdoor is uw terras onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch. Keramische buitentegels trekken niet krom en buigen ook niet. De vorm zal altijd hetzelfde blijven.

 
     

Vraag het de productspecialist

Stijn Wesselink: 0541 – 21 67 12
Roel Bramer: 0541 – 21 67 11

Productcategorieën:

Of neem contact op via het Contactformulier

Stijn Wesselink

Roel Bramer