Vanaf € 3,39
Vanaf € 18,09 per stuk
Direct de laagste prijs
€14,95 excl. btw
+ -
stuk

Aco Hexaline Drainage Systeem

Waardering:
80%
Uitstekend
Beoordeling door op
  1. Levering in 1 tot 3 werkdagen
  2. Transportkosten: € 15,00
  3. Afhalen in overleg
    i

    Afhaaltoeslag Voor afhaalorders met een orderbedrag lager dan € 300,- rekenen wij een toeslag van 10%.

    Voorraad Niet alle artikelen zijn standaard op voorraad. Neem eerst contact op.

Omschrijving

Het Aco Hexaline Drainage Systeem is de oplossing voor het afwateren van regenwater. Het water wordt over de volledige gootlengte snel opgenomen en afgevoerd. Deze drainage systemen kunnen geleverd worden als losse onderdelen. Aco Hexaline Drainage systemen zijn eenvoudig te installeren en zeer eenvoudig in het onderhoud. De systemen zijn bij uitstek geschikt rond uw terras, zwembad of oprit en is in tegenstelling tot andere goten ook geschikt voor zwaardere belasting met personenauto's.

Hoe zijn de Aco Hexaline producten te combineren?

De Aco Hexaline 2.0 roostergoten kunnen makkelijk aan elkaar geklikt worden. Hoekoplossingen kunnen daarbij fungeren als hoekstuk voor roostergoten. Aco hexaline set is toepasbaar op de roostergoten door deze af te sluiten met de eindplaten. Met een hamer maakt u eenvoudig een gat aan de onderkant van de roostergoten waardoor de onderuitloop en de bladkorf makkelijk aan te brengen zijn.

Verwerking van Aco Hexaline Drainage Systeem

Drainage aanleggen doe je door je terras of oprit iets schuin aan te leggen, met andere woorden ‘onder afschot’. Doe dit altijd naar de straat, een putje of een border toe, maar nooit richting de woning. Kijk onder het tabblad "downloads" voor instructievideo's over de aanleg van Aco Hexaline of onder het tabblad "verwerkingsadvies" voor een stapsgewijze uitleg.

Specificaties

Productnaam Aco Hexaline Drainage Systeem
Afmeting Afhankelijk van productkeuze
Dikte 8 cm
Materiaal Kunststof
Toepassing Drainage
Kwaliteit 1e keus, geschikt voor belasting met auto's
Vorm Rechthoekig
Kenmerken Terras, Zwembad, Oprit

Verwante producten

Reviews over Aco Hexaline Drainage Systeem

Aco Hexaline Drainage Systeem
80% of 100
Op basis van 1 Beoordeling
Gemiddelde beoordeling: 8 van 10
Schrijf een review over Aco Hexaline Drainage Systeem

Leuk dat je een review komt schrijven!
Je mening helpt anderen met hun keuze.

Beoordeling

Verwerkingsadvies

U wilt natuurlijk het mooiste resultaat bereiken met de aanleg van uw nieuwe bestrating. Voordat u overgaat tot de aanschaf van Aco Hexaline Drainage Systeem leest u eerst ons Verwerkingsadvies Stenen en Klinkers.

Media

Video 1 – Drainage aanleggen

Drainage aanleggen doe je door je terras of oprit iets schuin aan te leggen, met andere woorden ‘onder afschot’. Doe dit altijd naar de straat, een putje of een border toe, maar nooit richting de woning. Laat regenwater nooit afvloeien naar een hemelwaterafvoer, maar zorg dat het in het grondwater kan lopen. Dit is goed voor het milieu.  

 

Video 2 - Goot aanleggen

Er zijn verschillende afwateringssmogelijkheden voor drainage van je tuin beschikbaar. Deze afwateringssystemen worden geleverd met diverse onderdelen, waaronder hoek- en verbindingsstukken, onderuitlopen om water weg te laten vloeien, zijuitgangen en bezinkputten.